Selecteer een pagina

Het begon op de bank

Ken je dat? Op de bank liggen, eindeloos door Pinterest bladeren, tientallen nieuwe ideeën voor je interieur bewaren, maar er nooit iets mee doen? Totdat je gaat verhuizen! Dan kan je eindelijk aan de slag met al die fantastische inspiratie die je ooit eens opdeed.

Zo ging het bij mij. De grote, witte muur in mijn nieuw gekochte appartement was nodig toe aan decoratie. Op mijn Pinterest bord zag ik iets met clipboards. Ik vond het een geweldig idee, want daarmee zou ik steeds iets nieuws kunnen ophangen. Wie wil er nou jaren tegen hetzelfde aankijken? Ik kocht er meteen acht en hing ze in twee rijen van vier aan de muur. Op mijn werk printte ik stiekem acht mooie foto’s uit op een A4tje en klaar!

Sinterklaas

Een paar weken later was het Sinterklaas. Mijn zus deed mij een opbergmap cadeau met daarin een stapel fantastische, nieuwe prints. Ze snapte het idee achter de clipboards helemaal en ik maakte mijn muur weer helemaal nieuw.

Hoewel ik op het eerste gezicht niet alle prints uit de map van Sinterklaas even mooi vond, wilde ik toch lekker vaak wisselen. Daarom kwam er ook wel eens iets aan de muur wat ik minder leuk vond, maar wat ik dan verrassend genoeg toch ging waarderen. Het bleek juist super om eens posters te proberen die ik zelf niet zou uitkiezen.

Het concept van Wallicious was geboren. Voordat het ook een businessplan werd, moest ik eerst Angélique ontmoeten. Dat gebeurde pas jaren later op de sportschool. Ze vertelde me over haar werk als grafisch ontwerper. “Als ik zou kunnen wat jij kan, zou ik muurprints gaan verkopen,” zei ik tegen haar. “Oh leuk, doen we!” was haar reactie.

History

The rest is history… Met heel veel plezier zijn we samen Wallicious begonnen. We vinden het superleuk al die toffe prints te bedenken en maken. Bovendien sieren ze natuurlijk ook onze eigen muren.

Kan jouw interieur ook wel wat pit gebruiken? Ontdek in de Etsy winkel de posters die nu te koop zijn!

Liefs, Angélique en Willeke